Uudet kotimaiset netin säästöpalvelut ovat nyt käytettävissäsi

Voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja enemmän rahaa vähällä vaivalla. Uusi palveluiden kilpailutukseen kehitetty tuoteperhe löytää sinulle minuuteissa ja veloituksetta edullisimmat sopimukset sähkölle, vakuutuksille sekä vakuudettomille lainoille. 

Uudet, ilmaiset säästöpalvelut netissä ovat:

Säästöpalveluiden ydinarvona on olla muita reilumpi

Tuoteperheen kuusi eettistä nyrkkisääntöä reilumpaan kilpailutukseen ovat:

  1. Säästäväisyys. Säästöpalveluiden päätavoite on säästää sinulle selvää rahaa. Tämä saavutetaan kilpailuttamalla palveluntarjoajat mahdollisimman kattavasti, jotta saat kuluttajana paremman kuvan siitä, kenen hinnat ovat reiluja ja kenen eivät.
  2. Kaikki saman tuoteperheen säästöpalvelut ovat suomalaisten käytettävissä ilman suoria tai epäsuoria veloituksia.
  3. Kun teet kilpailutuksen jossain tuoteperheen palvelussa, et sitoudu mihinkään kirjallisiin tai sanallisiin sopimuksiin. Teet sopimuksen ainoastaan sinua miellyttävän tarjouksen tehneen yhtiön kanssa, jos haluat.
  4. Tiedostamme, että kaikki palveluntarjoajat Suomessa eivät myy yhtä hyviä sopimuksia ja siksi puhumme huonoista tarjouksista tai sopimustyypeistä avoimesti.
  5. Jokainen säästöpalvelu tarjoaa sinulle rehelliset ja suorat hinnat näkyvästi ilmoitetuilta yhteistyökumppaneiltaan. Mitään tarjousta tai palveluntarjoajaa ei tyrkytetä yli muiden, eikä hakijaa painosteta sopimuksiin.
  6. Edullisimman palvelun löytäminen omatoimisesti voi viedä päiviä, jos palveluita on tarjolla paljon. Uudet säästöpalvelut kilpailuttavat parhaimmillaan kymmeniä palveluntarjoajia hetkessä yhdellä parissa minuutissa täytettävällä hakemuksella.

Kilpailuta sähkösopimuksesi helposti verkossa

Sähköt.net sähköjen kilpailutus

Suomalaisilta tehtyjen kyselyiden mukaan vain yksi kymmenestä on kilpailuttanut nykyisen sähkösopimuksensa. Tämä vinkkaa vahvasti siitä, että moni meistä ei maksa edullisinta hintaa sähköstään. Sähköstä maksamaasi hintaan vaikuttavat sähköyhtiöiden hintojen lisäksi omat kulutustottumuksesi. Kun otat sähkösopimuksesi edullisemmasta yhtiöstä ja optimoit samalla käyttämäsi sähkötyypin asuinmuotoosi ja elintapoihisi sopivimpaan malliin, voit tehdä huomattavaa säästöä jo seuraavan sähkölaskuun mennessä, vuositason säästöistä puhumattakaan.

Suuntaa osoitteeseen Sähköt.net ja katso, paljonko voit säästää nykyisessä sähkösopimuksessasi. Sopimuksen vaihto onnistuu palvelun kautta, jos löydät hyvän tarjouksen.

Yksi Suomen ensimmäisistä automatisoiduista vakuutusten kilpailutuspalveluista netissä

Insured.fi vakuutusten kilpailutus

Milloin viimeksi olet tarkistanut, maksatko vakuutuksistasi kilpailukykyistä hintaa? Monet tekevät tätä harvemmin, toiset eivät koskaan, mutta vakuutusten kilpailutus tulee olemaan yhtä helppoa, kuin sähkösopimustenkin. Vakuutusyhtiöiden palveluiden hintojen välillä on huomattavia eroja ja keskittämisen avulla voit saavuttaa entistä enemmän rahallista säästöä ja asiakasetuja vakuutuksissasi.

Insured.fi kilpailuttaa yleisimmät henkilö-, koti-, ajoneuvo-, eläin- sekä matkavakuutukset monien vakuutusyhtiöiden kesken yhdellä nopeasti täytettävällä hakemuksella. Palvelun toiminta käynnistyy vuoden 2022 aikana, joten käy ilmoittautumassa mukaan tiedotuslistalle osoitteessa Insured.fi ja saat ensimmäisten joukossa tiedon palvelun toiminnan alkamisesta.

Suomen reiluin ja laajin vakuudettomien lainojen kilpailutus

Lainaa.com lainojen kilpailutus

Yksi neljästä suomalaisesta maksaa tällä hetkellä pois jonkinlaista kulutusluottoa. Koska kysyntää ja tarjontaa on paljon, on todella tärkeää tehdä mahdollisimman kattava kilpailutus ennen lainan vastaanottamista. Tässä ajan puute tulee kuluttajilla usein vastaan, sillä Suomessa on kymmeniä, ellei jopa satoja kulutusluottoa myöntäviä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Suomalaisista lainanhakijoista keskimäärin vain puolet ehtii kilpailuttamaan edes kaksi tarjousta omatoimisesti.

Lainaa.comin avulla pystyt kilpailuttamaan henkilökohtaista kulutusluottoa varten hetkessä jopa 40 luotonantajaa yhdellä hakemuksella, joka helpottaa ja nopeuttaa tuntuvasti edullisen lainan löytämistä. Säästöpalvelu on myös mukana ympäristönsuojelussa, sillä Istutapuita.fi-projekti istuttaa jokaisen Lainaa.comin kilpailutuksen kautta hyväksyttyä lainaa kohden uuden puun Suomen metsiin.

Löydät siis edullisemman, nopeamman ja vihreämmän lainan osoitteesta Lainaa.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *