Uuteen lukukauteen uudistuksilla palvelussa!

Uuden lukuvuoden kunniaksi Summis uudistuu perusteellisesti parempaan suuntaan. Kerromme uudistuksista tässä viestissä.

Uusi ilme

Sivustomme on saanut kesän aikana uuden ilmeen ja olemme tehneet huikean mainosvideon. Uusi sivusto on myös mobiiliystävällinen, joten kaupankäynti mahdollistuu paremmin tableteilla ja älypuhelimilla. Uusi hakutoimintomme osaa tarjota materiaaleja hakusanojen perusteella ja materiaalien hakeminen on paljon suoraviivaisempaa. Pyrimme näillä toimenpiteillä myötävaikuttamaan opiskelijamäärän kasvuun palvelussamme, jotta ostajan ja myyjän tarpeet kohtaavat palvelussamme yhä useammin.

Automaattiset tilitykset

Myyjien elämä helpottuu suurin harppauksin, koska Summiksen maksunvälityspalvelu uudistuu ja muuttuu näin ollen automaattiseksi! Olemme ottaneet Summiksessa käyttöön Stripe-palvelun maksujen välittämiseen. Muutos mahdollistaa sen, että myyjämme saavat rahat myymistään materiaaleista suoraan pankkitilillensä eikä ylimääräisiä välikäsiä enää tarvita. Myös 10€ nostoraja poistuu, joten kaupankäynti on paljon vaivattomampaa ja nopeampaa! Myös riski rahojen unohtumisesta Summikseen katoaa, joten tästä hommasta kannattaa ottaa ilo irti heti kättelyssä. Tämä on suunta, johon haluamme panostaa tulevaisuudessakin; myyjät saavat keskittyä laadukkaan materiaalin myymiseen vaivattomasti.

Jotta tämä mahtava muutos saadaan aikaiseksi, myyjiemme tulee luoda Stripe-tili, joka ohjaa maksut myyjän pankkitilille. Ilman Stripe-tiliä maksut eivät mene läpi järjestelmästä, joten on eriarvoisen tärkeää, että myyjät lisäävät tilinsä tiedot Summikseen mahdollisimman pian. Tilin lisääminen on erittäin helppoa ja nopeaa, joten se ei ole esteenä tälle merkittävälle helpotukselle.

Klikkaa ohjauspaneelissa kohtaa ”Asetus”. Tämän jälkeen saat näkyviin uudenlaisen valikon, jossa sinun tulee painaa kohtaa ”Maksu”. Tältä sivulta pääset luomaan uuden Stripe-tilin tai voit liittää olemassa olevan tilisi Summikseen.

Kun painat kohtaa ”Connect with Stripe”, saat samanlaisen näkymän kuin alla olevassa ohjetiedostossa. Ohjeiden avulla voit täyttää tilisi tiedot näppärästi ja raha alkaa kulkemaan automaattisesti tilillesi:

Stripe-tilin luonti ja yhdistäminen Summikseen

Jos Facebook-kirjautuminen ei toimi 1) Klikkaa kirjautumissivulla ”Salasana unohtunut” 2) Anna sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiin linkin, jolla voit asettaa väliaikaisen salasanan. 3) Kirjaudu sivustolle väliaikaisella salasanalla. Tämän jälkeen voit tehdä FB-kytköksen uudestaan Omien sivujen kohdassa ”Tilin tiedot”

HUOM! Uudella sivustolla tilauskanta ja myyjien saldot on nollattu. Kertyneet saldot tilitetään myyjille uudistuksen yhteydessä. Nostopyynnön voi tehdä vanhalla sivustolla osoitteessa https://vanha.summis.fi.

Jos jokin asia mietityttää tai tarvitsette apua, ottakaa meihin yhteyttä etusivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Muutokset sopimusehtoihin

Uudistuksen myötä sopimusehtoihimme tulee pari muutosta.

  1. Palveluntarjoajan provisio – Provision suuruus on uudistuksen jälkeen 25% (ennen 20%). Lisäksi veloitetaan käytössä olevan maksupalvelujärjestelmän hinnaston mukainen transaktiomaksu, jonka suuruus tällä hetkellä on 0,25€ + 1,4% myyntihinnasta per tilaus.
  2. Myynnin tilittäminen materiaalintuottajalle – Myynnit tullaan tilittämään uudistuksen myötä automaattisesti Stripe-palvelun kautta, kuten ylempänä selostettiin.

Tarkemmat tiedot voit lukea Sopimusehdoista. Käyttäjät hyväksyvät uudet sopimusehdot jatkamalla palvelun käyttöä. Myyjä voi milloin tahansa lopettaa palvelun käytön ja sulkea tilinsä ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Olemme erittäin innoissamme uudistuksista ja toivomme, että Summis olisi entistäkin parempi markkinapaikka korkeakouluopiskelijoille. Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme parantaa palveluamme entisestään. Koska uudistus tarkoittaa uusia asioita, autamme mielellämme ongelmien sattuessa kohdalle.

Mahtavaa lukuvuotta toivottaen,
Summiksen väki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *