Summis tiedottaa: etsinnässä jäseniä johtotiimiin

Tärkeää tiedotus asiaa!

ETSINNÄSSÄ!  WANTED! Hakuaikaa jatkettu! 🙂

 

 

Arvoisa Summiksen käyttäjä,

Summis kehittää toimintaansa uuteen suuntaan, ja siksi etsimme uusia jäseniä johtotiimiin, jotka ovat valmiina heittäytymään pienen tiimin kanssa kasvavan startup-yrityksen vastuuhenkilöiksi. Uusille jäsenille tarjotaan mahdollisuus tulla yhtiöön mukaan omistajaksi merkittävällä omistusosuudella. Voitte myös yhdistää voimasi: otamme mielellämme vastaan yhteydenottoja tai hakemuksia valmiilta tiimeiltä. Mikäli siis muodostatte rautaisen joukkueen, kertokaa meille, miksi juuri te viette Summiksen menestykseen.

Mikä on Summis?

Vuonna 2014 avattu palvelu on laajentunut noin 500 rekisteröityneen opiskelijan joukoksi, välittäen opiskelumateriaalia sekä kampuksilla opiskelevien että sinne hakevien tarpeisiin. Kiitos aktiivisten käyttäjien, Summis on kasvanut materiaalinvaihdoltaan yli nelinkertaiseksi vuoden takaisesta!
Lupaavat kasvuluvut eivät kuitenkaan ole lähelläkään potentiaaliaan markkinoilla, jossa oppiminen siirtyy yhä enemmän vertaisoppimisen ja digitaalisten alustojen suuntaan. Pohja tulevaisuuden kasvulle on luotu ja nyt on aika löytää tekijät, jotka taidoillaan ja verkostoillaan vievät Summiksen seuraavalle tasolle, kohti  koko kansan tietoisuutta.

Onko sinusta Summiksen vetäjäksi?

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Onko sinulla annettavaa innovatiivisen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen tai vaikkapa taloushallinnon puolelta? Summis hakee yrittäjähenkisiä henkilöitä vaihtelevista taustoista, jotka ovat valmiita panostamaan palvelun kehittämiseen osapäiväisesti kampuksellaan ja sen ulkopuolella. Ehdottomasti tärkein kriteeri on rohkeus heittäytyä kasvavan startupin ohjauspyörään kokeilemaan uusia tempauksia tunnettuuden levittämiseksi. Hakemukset aina 1.vuosikurssin opiskelijasta ylöspäin ovat tervetulleita – tavoitteenamme on löytää uusi johtotiimi mahdollisimman vaihtelevista taustoista Summikselle.

 

Mitä seuraavaksi?

Ilmoita kiinnostuksesi lähettämällä viesti osoitteeseen info  @ summis.fi   tai Summiksen Facebookin välityksellä. Voit sopia kanssamme tapaamisen tai puhelinajan, jolloin kerromme mielellämme lisää startup-yrittäjyydestä Summiksessa. Voit lähettää myös suoraan hakemuksen rekrymailiin ja käsittelemme profiilisi mahdollisimman nopeasti.

Lähetä hakemus 30.9.2017 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia kuitenkin koko ajan.

 

Terveisin; Summiksen väki