Summis hakee uusia vetäjiä

Vuonna 2014 launchattu palvelu on laajentunut noin 500 rekisteröityneen opiskelijan joukoksi välittäen opiskelumateriaalia sekä kampuksilla opiskelevien että sinne hakevien tarpeisiin. Kiitos aktiivisten käyttäjien Summis on kasvanut materiaalinvaihdoltaan yli nelinkertaiseksi vuoden takaisesta!

Lupaavat kasvuluvut eivät kuitenkaan ole lähelläkään potentiaaliaan markkinoilla, jossa oppiminen siirtyy yhä enemmän vertaisoppimisen ja digitaalisten alustojen suuntaan. Tästä osoituksena oli Summiksen onnistuneesti maaliin viemä rahoituskierros, joka avaa vaihtoehtoja toiminnan kehittämiselle ja markkinoinnille. Pohja tulevaisuuden kasvulle on luotu ja nyt on aika hakea tekijöitä, jotka vievät Summiksen seuraavan loikan eteenpäin ja koko kansan tietoisuuteen.

 

Mitä haemme?

Haemme Summikselle jäseniä johtotiimiin, jotka ovat valmiina heittäytymään pienen tiimin kanssa kasvavan startup-yrityksen vastuuhenkilöiksi. Uusille jäsenille tarjotaan mahdollisuus tulla yhtiöön mukaan omistajaksi merkittävällä omistusosuudella. Voitte myös yhdistää voimasi: otamme mielellämme vastaan yhteydenottoja tai hakemuksia valmiilta tiimeiltä. Mikäli siis muodostatte rautaisen joukkueen, kertokaa meille, miksi juuri te viette Summiksen menestykseen.

Onko sinusta Summiksen vetäjäksi?

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Onko sinulla annettavaa innovatiivisen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen tai vaikkapa taloushallinnon puolelta? Summis hakee yrittäjähenkisiä opiskelijoita vaihtelevista taustoista, jotka ovat valmiita panostamaan palvelun kehittämiseen osapäiväisesti kampuksellaan ja sen ulkopuolella. Ehdottomasti tärkein kriteeri on rohkeus heittäytyä kasvavan startupin ohjauspyörään kokeilemaan uusia tempauksia tunnettuuden levittämiseksi. Hakemukset aina 1.vuosikurssin opiskelijasta ylöspäin ovat tervetulleita – tavoitteenamme on löytää uusi johtotiimi mahdollisimman vaihtelevista taustoista Summikselle.

Mitä seuraavaksi?

Ilmoita kiinnostuksesi lähettämällä viesti osoitteeseen rekry [at] summis.fi tai Summiksen Facebookin välityksellä. Voit sopia kanssamme tapaamisen tai puhelinajan, jolloin kerromme mielellämme lisää startup-yrittäjyydestä Summiksessa. Voit lähettää myös suoraan hakemuksen rekrymailiin ja käsittelemme profiilisi mahdollisimman nopeasti.

Huomioithan että käsittelemme hakemuksia heti kun niitä saapuu – ilmoitathan kiinnostuksesi kuitenkin ennen 31.3.2016.

Kuullaan pian,
Aapo, Joonas ja Ilari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *