18.4.2014

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Summikseen etusivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella tai Summiksen Facebook-sivulla. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kyselyihin ja yhteydenottoihin liittyen palvelun kehittämiseen, yhteistyöhön tai muihin tärkeisiin asioihin.

summis ota yhteyttä

Haluamme kehittää avoimesti Summista mahdollisimman toimivaksi alustaksi, ottaen käyttäjiemme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla huomioon. ”Ota yhteyttä” ei ole meille pelkkä pakollinen osa palvelua, vaan toivomme vilpittömästi käyttäjien osallistuvan kehitystyöhön kanssamme. Yhteydenotto ei ole meille roskapostia. Kaikki yhteydenotot pyritään lukemaan mahdollisuuksien mukaan.

Opiskelijat

Kehitämme palvelua mielellämme opiskelijoiden toivomaan suuntaan – Summis on olemassa opiskelijoiden ehdoilla. Jos mieleesi siis juolahtaa vaikkapa kehitysidea, niin älä pelkää kertoa sitä meille!

Ainejärjestöt

Ainejärjestöt edustavat opiskelija-aktiivisuutta parhaimmillaan, ja teemmekin mielellämme yhteistyötä ainejärjestöjen kanssa. Mikäli olet siis ainejärjestösi edustaja ja teitä kiinnostaa Summis vaikkapa yhteistyökumppanina, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Yritykset

Onko sinulla idea, kuinka yrityksesi voisi tehdä yhteistyötä Summiksen kanssa? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Media

Summis.fi on NoteStore Oy:n omistama verkkomarkkinapaikka opiskelumateriaalille.

Tavoitteenamme on edistää opiskelijoiden välistä yhteistyötä tarjoamalla puitteet jalostettujen opiskelumateriaalien jakamiselle. Samalla tarjoamme aktiivisille opiskelijoille mahdollisuuden tienata rahaa tuottamalla helppolukuista ja kohderyhmäräätälöityä opiskelumateriaalia, kuten kurssitiivistelmiä.

Summiksen logo

Summiksen virallinen logo on vapaasti käytettävissä Summikseen liittyvässä viestinnässä.

Summiksen logo (PNG)