8.10.2016

Myyjän muistilista

summis_kamRekisteröidy Summikseen

Ilman tunnusta ei voi myydä – loogista. Pääset luomaan tunnuksen etusivun kautta tai suoraan tästä.

summis_kamLisää myytävät materiaalit

Nyt alkaa tuntua hauskalta! Kun lisäät materiaalit Summikseen, teemme niille tarkastuksen ennen myyntilupaa. Katsomme, että materiaali toimii teknisesti oikein, jotta ostajat saavat itselleen toimivia paketteja virheilmoitusten sijaan. Tarkastamme myös, että lisätyn materiaalin kuvaus vastaa myytävää materiaalia, jottei ostajalle tule huijattu olo. Emme kuitenkaan ota kantaa materiaalin laadukkuuteen oppimismielessä – ostaja pystyy antamaan arvion materiaalista arvostelusysteemimme kautta. Lisäksi pyrimme tarkastuksellamme karsimaan plagiaatit kaupastamme, jotta kunnia ja kolikot menevät oikeaan osoitteeseen.

Materiaaleja kannattaa lisätä aina, kun siihen on mahdollisuus. Useat materiaalit tuottavat rahaa tekijälleen usean vuoden ajan, koska opintojen perussisällöt pysyvät pääosin samoina. Kannattaa kokeilla – tässä ei ole hävittävää!

summis_kamMyynti käyntiin!

Kun edellä mainitut askeleet on askellettu onnistuneesti, ostajajat pääsevät materiaalisi kimppuun. Omaa materiaalia saa ja kannattaa mainostaa koulun käytävillä ja sosiaalisessa mediassa. Hyville materiaaleille löytyy aina kysyntää, joten kannattaa mainostaa tarjontaa. Toivotamme hyviä myyntihetkiä Summiksessa!

Kannattaa myös lukea Annan vinkit Summiksessa myymiseen tästä.

summis_kamTÄH?

Askarruttaako jokin asia Summiksessa tai törmäsitkö ongelmaan? Ei huolta! Ota meihin yhteyttä etusivulta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla. Vastaamme mahdollisimman pian ratkaisun kera! Kannattaa myös tarkastaa usein kysytyt kysymykset, koska joku on voinut ihmetellä samaa asiaa ennenkin.