25.8.2014

Mikä Summis?

slide1

Summis – Keskity opiskelussa olennaiseen

Uskomme, että opiskelun tulisi olla hauskaa ja innostavaa. Kuitenkin, työpöydällä makaavien kirjapinojen tuijottelu ennen tenttiä on kaikkea muuta kuin hauskaa. Tiedät, ettet voi millään omaksua valtavaa tekstimäärää lyhyessä ajassa kiireen keskellä – ja että vain murto-osa kirjojen sisällöstä on oikeasti olennaista kyseessä olevan kurssin tavoitteiden kannalta.

Aktiiviset opiskelijat ovat jo iät ajat laatineet tiivistelmiä peruskurssien tiiliskivistä, mutta ongelmana on usein niiden vaikea löydettävyys. Nykyinen digitalisoitunut maailma mahdollistaa tiedon jakamisen helpommin kuin koskaan ennen – tarvitaan vain verkkosivusto jonne tiivistelmien jakaminen keskitetään.

Summis.fi on juuri sellainen sivusto.

slide2

Tienaa tiivistelmillä

Hyvän tiivistelmän kirjoittaminen on vaativaa ja aikaavievää, joten mielestämme tiivistelmän kirjoittaja ansaitsee työstään kohtuullisen korvauksen. Niinpä loimme palvelun, jossa opiskelumateriaalin tuottajat voivat itse asettaa materiaalejaan myytäväksi haluamaansa hintaan. Tarjoamme 25 prosentin provisiota vastaan edistyksellisen teknisen alustan ja maksunvälityspalvelut – sinä voit keskittyä oleelliseen eli materiaalin tuottamiseen.

Jos sinulla on jo valmiina materiaalia voit vaikka saman tien rekisteröityä ja laittaa materiaalit tuottamaan.

slide3

Tykkäätkö ideasta?

Tykkää Summiksesta Facebookissa niin pysyt ajan tasalla palvelun kehityksestä ja voit olla mukana rakentamassa Summista – tehdään yhdessä palvelu josta hyötyvät kaikki opiskelijat! Kuuntelemme mielellämme käyttäjien mielipiteitä siitä, mihin suuntaan palvelua tulisi kehittää.